Fien & Teun de Musical
Geweest

Familie

Fien & Teun de Musical

Bonte avond op de boerderij (2+, try-out)

Het liefste boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen naar Etten-Leur om samen met jou een feest te organiseren! Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun komt oppassen, besluiten ze om een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. 

Meer over de voorstelling

Na al hun avonturen op onder meer TV, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens de spiksplinternieuwe familievoorstelling Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij ook weer een écht Hollands feestje van maken.

Maar… wat is eigenlijk een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow?

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie en liedjes.

Boerderij Experience 
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de huiskamer van De Nobelaer. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de huiskamer voor een foto en een dikke knuffel.

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Onze aanbevelingen voor jou

Ernst, Bobbie en de Rest

Ernst, Bobbie en de Rest

De Vakantieshow! (4+)

zo 3 maart om 13:30
Lees meer
Bing is jarig

Bing is jarig

1+

za 25 mei om 13:30
Lees meer

Kies een taal