Fien & Teun de Musical

Fien & Teun de Musical

Bonte avond op de boerderij (2+, try-out)

Het liefste boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen naar Etten-Leur om samen met jou een feest te organiseren! Wanneer Fien en Teun erachter komen dat hun buurman, Boer Berends, bijna jarig is, bereiden ze zich samen met alle dierenvriendjes in het diepste geheim voor op zijn verjaardag. 

za 16 december
13:30 De Justus

Prijs: € 20,50

Bestel nu
za 16 december
16:00 De Justus

Prijs: € 20,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Na al hun avonturen op onder meer TV, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens de spiksplinternieuwe familievoorstelling Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij ook weer een écht Hollands feestje van maken.

Boer Berends is bang dat niemand aan zijn verjaardag heeft gedacht, maar natuurlijk zijn de twee lieve boertjes hem niet vergeten. Het is alleen wel een beetje lastig iets voor hem te organiseren als Boer Berends steeds bij hen op het erf staat. Zo vaak, dat hij doorheeft wat Fien en Teun van plan zijn. Boer Berends vindt dit zo leuk, dat hij in het geheim ook een verrassing voor Fien en Teun voorbereidt…

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie en liedjes.

Boerderij Experience 
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de huiskamer van De Nobelaer. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de huiskamer voor een foto en een dikke knuffel.

Onze aanbevelingen voor jou

Rapunzel De Musical

Rapunzel De Musical

(4+, try-out)

zo 1 oktober om 13:30
Lees meer
Ernst, Bobbie en de Rest

Ernst, Bobbie en de Rest

De Vakantieshow! (4+)

zo 3 maart om 13:30
Lees meer
Bing is jarig

Bing is jarig

1+

za 25 mei om 13:30
Lees meer