Evi Hanssen
Evi Hanssen
Evi Hanssen
Geweest

Special

Evi Hanssen

Sinds ik niet meer drink

Sinds ik niet meer drink:
- Zie ik er beter uit dan ooit; 
- Ervaar ik soberschaamte;
- Promoot ik toch nog alcohol; 
- Tel ik andermans glazen; 
- Kan ik beter dansen;
- Is slecht nieuws echt slecht nieuws.
 
Wat zou jij hier invullen na 500 dagen zonder alcohol?
De Vlaamse Evi Hanssen is gestopt met drinken en beschrijft openhartig haar ervaringen in het boek Sinds ik niet meer drink. Na 20.000 verkochte exemplaren en een overvloed aan lezersreacties kon het niet uitblijven dat Evi met dit verhaal ook het theater in zou gaan. Met de nodige dosis humor zoekt Evi uit wie ze precies is zonder dat gezellige glas in de hand. Honderduit vertelt ze over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt. 
 
Jij als bezoeker wordt meegenomen in dit verhaal. Op welke vooroordelen betrap jij jezelf? Vind jij mensen saai die niet meer drinken, of vertel je jezelf ook dat je beter slaapt met een slaapmutsje op? Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je als bezoeker wordt meegenomen in de zoektocht van Evi over wie zij is sinds zij niet meer drinkt.
Een voorstelling voor eenieder die van een drankje houdt of juist niets daarvan moet hebben.
 
Sinds ik niet meer drink geeft een humoristische kijk over de invloed van het gebruik van drank. De voorstelling is zeker geen pleidooi tegen alcohol of het gebruik daarvan. 
 
Wat kan jij zeggen over jezelf na het bijwonen van Sinds ik niet meer drink?
 

Kies een taal