Evenwicht Sportgala Etten-Leur
Evenwicht Sportgala Etten-Leur
Geweest

Evenement

Evenwicht Sportgala Etten-Leur

Let op! De zaal gaat 20:00 uur open. Toegang is gratis en op volloop! 

Na een afwezigheid van twee jaar staat op zaterdag 21 januari 2023 voor de 39e keer het Sportgala van Etten-Leur op het programma.

Traditiegetrouw worden tijdens het gala de sportvrouw, sportman, sportploeg en sporter met beperking bekend gemaakt. Daarnaast wordt ook bekend gemaakt wie de Piet Sprenkels Publieksprijs heeft gewonnen en welke talenten op basis van hun prestaties over het jaar 2022 in het zonnetje worden gezet.

Naast het uitreiken van prijzen staan er demo's op het programma van IJshockey vereniging de Yeti’s uit Breda (ooit uit Etten-Leur) en turnvereniging Dinamo uit Roosendaal. 

Meer over dit evenement

Naast het bekend maken van de prijzen zorgt de werkgroep Sportgala iedere editie weer voor een spectaculair omlijst programma. Het muzikale gedeelte van het gala wordt deze editie o.a. verzorgd door Amanda Collis van den Hill. Amanda kreeg landelijke bekendheid in het televisieprogramma I want your song. Het liedje van Amanda werd door Sanne Hans, Miss Montreal, uitgekozen om op de plaat te zetten. 

Ook kan men weer mooie dansoptredens verwachten van Rose Irish Dance school en de Etten-Leurse dansschool van Nicole van Twist. Ook een spectaculaire jongleur act van Ezra Veldman ontbreekt niet tijdens dit Gala.

Kies een taal