Esther van der Voort

Cabaret

Esther van der Voort

Mama is boos

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort wat nou echt belangrijk is in het leven. Maar maakte Esther zelf altijd de juiste keuzes, of reageerde ze puur uit emotie? Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties. 

vr 15 december
20:30 De LizZ

Prijs: € 18,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Met vier kinderen gaat het namelijk de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick? Hoe laat is het? Wat eten we? Hoe is zij toch in vredesnaam in deze situatie terecht gekomen? Het leven lijkt soms wel een aaneenschakeling van niet gemaakte keuzes, maar mama heeft zelf ook allerlei vragen. Waarom is ze getrouwd? Hoe komt ze aan die hond? Wat moet ze nou met deze baan? Waarom zei ze ‘Oke, we doen nog een kind’, terwijl het uitkiezen van een bank soms twee jaar kan duren? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos.
Boos op d’r kinderen, boos op d’r ex, boos op het meisje achter de kassa, boos op d’r navigatiesysteem, boos op d’r baas, maar vooral boos op zichzelf.

Over Esther 
Esther van der Voort gooide het roer om, koos voor zichzelf en haar kinderen in de hoop dat haar kinderen straks wel keuzes maken op belangrijke momenten en niet alleen bij de McDonald’s.

Esther is inmiddels een veelgevraagd dagvoorzitter en succesvol comédienne. Ze maakte een hilarische debuutvoorstelling vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische, anekdotes uit het leven van een single moeder van vier kinderen. Maak de juiste keuze en ga kijken! Anders wordt mama boos.

Onze aanbevelingen voor jou

Arjan Kleton

Arjan Kleton

Sluitingstijd

vr 29 maart om 20:30
Lees meer
Christel de Laat

Christel de Laat

En door!

wo 24 januari om 20:15
Lees meer
Kim Schuddeboom

Kim Schuddeboom

Ongeschreven

vr 5 april om 20:30
Lees meer