Ernst, Bobbie en de Rest

Familie

Ernst, Bobbie en de Rest

De Vakantieshow! (4+)

Ernst en Bobbie hebben eindelijk vakantie, maar er gaat van alles mis. Ze verdwalen onderweg naar de camping, ze zijn de tent vergeten… Het loopt allemaal in de soep. In De Vakantieshow! zing je gezellig mee en verlaat je met een grote glimlach de zaal.

zo 3 maart
13:30 De Justus

Prijs: € 21,50

Bestel nu
zo 3 maart
16:00 De Justus

Prijs: € 21,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Eenmaal bij de camping aangekomen, is er ook geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: ze worden het animatieteam van de camping! Maar of dat nou een goed idee is….?

De Ernst en Bobbie show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met alle grote hits van het duo. Een theatervoorstelling waar jong en oud van gaat genieten.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Kies een taal