Emiel van der Logt
Geweest

Emiel van der Logt

Geen spijt!

Waarom spijt hebben van dingen die je nooit hebt gedurfd? Doe het gewoon! Met deze gedachte verkocht Emiel van der Logt zijn huis, om vervolgens met zijn vrouw en dochters in een camper door Europa te trekken. 

Meer over de voorstellingen

Hoeveel fantasie hebben we eigenlijk? Genoeg om ons leven zo in te richten zoals we willen, het leven waarvan we altijd al droomden? Of droomde je als kind al van deze moderne slavernij waarin je dankzij je smartphone fulltime bent ingeplugd in een wereld waarin Instagram, Netflix en Amazon je vertellen hoe je leven er uit zou moeten zien. Langzaam veranderen we in volgzame robots die alleen maar consumeren in plaats van genieten van de korte tijd hier op aarde.

Het leven is toch te kort? Dus waarom spijt hebben van dingen die je nooit hebt gedurfd? Dat mooie meisje aanspreken? Je baan opzeggen? Eerlijk zijn over je gevoelens? Fuck it, doe het gewoon. Emiel verkocht zijn huis en ruilde dat in voor een zelfopgelegde quarantaine in een camper. Met zijn vrouw en 3 dochters ging hij tijdens de coronaperiode 8 maanden op reis door Europa en maakte daar deze voorstelling, Geen spijt!

Onze aanbevelingen voor jou

Anne Neuteboom

Anne Neuteboom

Effe niet met je mening

do 16 maart om 20:30
Lees meer
Ik Ga Stuk!

Ik Ga Stuk!

Finalistentour

wo 19 april om 20:15
Lees meer
Steven Brunswijk

Steven Brunswijk

Alleen Brabanders, geen Nederlanders

do 2 februari om 20:15
Lees meer