Ella van Poucke (cello) & Caspar Vos (piano)
Ella van Poucke (cello) & Caspar Vos (piano)
Geweest

Klassieke muziek

Ella van Poucke (cello) & Caspar Vos (piano)

Rachmaninov 150 jaar

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

Op haar tiende debuteerde Ella van Poucke in het Concertgebouw. Ze wordt gezien als een van de meest toonaangevende cellisten van haar generatie. Tijdens dit kapelconcert hoor je hoe prachtig en vurig zij haar cello laat klinken in samenspel met pianist Caspar Vos.

Meer over dit concert

Ella van Poucke is een van de toonaangevende cellisten van haar generatie. Ze werd op tienjarige leeftijd toegelaten tot het conservatorium in Den Haag en studeerde vervolgens bij Godfried Hoogeveen aan het Conservatorium van Amsterdam, Frans Helmerson aan de Kronberg Academy en Gary Hoffman in Brussel. Ze treedt wereldwijd op als solist en kamermusicus en won diverse prijzen. 
Caspar Vos begon zijn pianostudie bij Frank Peters aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en vervolgde deze bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium. Caspar treedt regelmatig op in binnen-en buitenland. 

Deze avond presenteren zij hun nieuwe Rachmaninov CD.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.