Ella van Poucke & Caspar Vos

Romantische klassiekers voor cello en piano

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Kapelconcert Bovendonk Hoeven
Op haar tiende debuteerde Ella van Poucke in het Concertgebouw. Ze wordt gezien als een van de meest toonaangevende cellisten van haar generatie. Tijdens dit kapelconcert hoor je hoe prachtig en vurig zij haar cello laat klinken in samenspel met pianist Caspar Vos.

zo 28 november
20:00

Prijs: € 32,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Op haar 24ste was zij artist in residence op het Amsterdamse Grachtenfestival in 2018. Celliste Ella van Poucke bestrijkt haar snaren met oneindige subtiliteit. Vandaar dat pianist Caspar Vos, de man die de toetsen streelt, haar ideale partner is. Samen brengen zij een programma met oude mooie romantische klassiekers, virtuose cello stukken, wat bewerkingen en wat onbekendere 'juwelen'. Benieuwd naar het prachtige cellospel van Ella van Poucke? Geniet op 28 november van haar concert in de Kapel van Bovendonk.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Maak er een compleet uitstapje van en geniet voor het concert van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Telefonisch reserveren kan via 0165 50 75 50.
Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Onze aanbevelingen voor jou

Pianiste Anna Federova

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

zo 6 februari om 15:00
Lees meer

Jeugdorkest Young Talent Orchestra

Indrukwekkend concert voor de hele familie!

zo 13 maart om 15:00
Lees meer

Jubileumconcert – Lisa Jacobs & The String Soloists

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

zo 24 april om 15:00
Lees meer