Ella van Poucke & Caspar Vos
Ella van Poucke & Caspar Vos
Geweest

Lichte muziek

Ella van Poucke & Caspar Vos

Romantische klassiekers voor cello en piano

Let op! Wordt verplaatst
23-12-2021 - Deze voorstelling wordt van zondag 27 maart 2022 verplaatst naar een nieuwe datum. Zodra deze datum bekend is, wordt deze gepubliceerd. Bezoekers met kaarten zijn per e-mail geïnformeerd.

Kapelconcert Bovendonk Hoeven
Op haar tiende debuteerde Ella van Poucke in het Concertgebouw. Ze wordt gezien als een van de meest toonaangevende cellisten van haar generatie. Tijdens dit kapelconcert hoor je hoe prachtig en vurig zij haar cello laat klinken in samenspel met pianist Caspar Vos.

Meer over de voorstelling

Op haar 24ste was zij artist in residence op het Amsterdamse Grachtenfestival in 2018. Celliste Ella van Poucke bestrijkt haar snaren met oneindige subtiliteit. Vandaar dat pianist Caspar Vos, de man die de toetsen streelt, haar ideale partner is. Samen brengen zij een programma met oude mooie romantische klassiekers, virtuose cello stukken, wat bewerkingen en wat onbekendere 'juwelen'. Benieuwd naar het prachtige cellospel van Ella van Poucke? Geniet op 28 november van haar concert in de Kapel van Bovendonk.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Maak er een compleet uitstapje van en geniet voor het concert van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Telefonisch reserveren kan via 0165 50 75 50.
Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.