Elke Vierveijzer
Geannuleerd

Elke Vierveijzer

Drift

Let op! Geannuleerd
13-09-2022 - Ons bereikte het heugelijke nieuws dat Elke Vierveijzer in blijde verwachting is. Hierdoor wordt haar nieuwe voorstelling Drift op 30 maart 2023 in De Nobelaer geannuleerd. Bezoekers met kaarten zijn hierover inmiddels per e-mail door ons geïnformeerd. 

Elke Vierveijzer, winnaar van de Poelifinario 2020/2021, komt met een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens. 

do 30 maart
20:15 De Justus
Geannuleerd

Meer over deze voorstelling

In Drift neemt Elke je mee naar diepste verlangens, de dingen in onszelf waar we bang voor zijn, en worden alle lagen afgepeld. Ze trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen. 

 

Voor haar voorstelling Lucht ontving Elke de Poelifinario 2020/2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. De VSCD-cabaretjury schreef: “Vierveijzer toont zich één van de beste liedschrijvers van Nederland. Ze is meer dan de klassieke kleinkunstenaar die met een stapel liedjes langs de theaters trekt; ze legt overdonderend veel beleving in wat ze zingt en zegt.”

Onze aanbevelingen voor jou

Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg

Mijn buik vol van de liefde

za 25 maart om 20:15
Lees meer
Dana Winner

Dana Winner

Miss You Most

za 13 mei om 20:15
Lees meer