Een Nacht in de Efteling (try-out)

Familie

Een Nacht in de Efteling (try-out)

Patrick Martens e.a.

Neem plaats in de achtbaan en maak je klaar voor een komisch avontuur. De wonderlijke wereld van de Efteling komt tot leven op het toneel. Maar er is iets vreemds aan de hand…

zo 8 december
15:00 De Justus

Prijs: € 25,00

Bestel nu

Alles staat op zijn kop

Tijdens een nachtelijk avontuur belanden de zusjes Julia en Sophie in de Efteling. Maar er is iets vreemds aan de hand. De Fakir heeft hoogtevrees en kan niet meer vliegen. De klokken van Frau Schmeperling lopen niet meer, omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn. Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit en de geesten in Dance Macabre zijn hun ritmegevoel kwijt. Wat gebeurt er als al deze Eftelingbewoners zich moeten verantwoorden in de talkshow van Eva Drienek?

In een doldwaas avontuur word je meegenomen in een opeenstapeling van misverstanden, briljante decorvondsten en uitdagende luchtkastelen. Beleef de Efteling zoals je deze nog nooit beleefd hebt. De tekst en regie van Jon van Eerd staan garant voor een avond vol plezier. Een voorstelling voor iedereen boven de 1 meter 20. 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Onze aanbevelingen voor jou

De Kleine Zeemeermin

De Kleine Zeemeermin

De Musical (4+, try-out)

zo 1 september om 13:30
Lees meer
DE NEEhoorn

DE NEEhoorn

(7+, try-out)

za 14 december om 19:00
Lees meer
Meneer Monster

Meneer Monster

Speelgoed (6+)

wo 23 april om 19:00
Lees meer

Kies een taal