Geweest

Dwalen door de zalen

Let op! Geannuleerd

22 september 2020 - Helaas is besloten om deze voorstelling te annuleren. Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

Heb jij altijd al willen weten hoe het er achter de schermen bij Nieuwe Nobelaer uitziet? Écht achter de schermen? De opslag, zolder, coulissen, keuken en kleedkamers. Je krijgt het allemaal te zien en horen tijdens Dwalen door de zalen. Een unieke cultuurtocht door ons immense pand.

Om het seizoen feestelijk te openen geven we een bijzonder kijkje achter de schermen, uiteraard op een manier die past bij ons én waar we goed in zijn, aangekleed met kleine voorstellingen. In kleine groepen (maximaal 8 personen) struin je door het pand en kom je op plekken die normaal geheim blijven. Onderweg stop je op verschillende plaatsen voor een verrassende performance.

Meer over de voorstelling

Ontvangst

Deze avond word je ontvangen op het Evenementenplein. Bij binnenkomst krijg je een vak toegewezen waar de groep waarmee jij de rondleiding krijgt, op stoelen die 1,5 meter uit elkaar staan, mag plaatsnemen. Ben op tijd, want we beginnen stipt om 19:30 uur!