Geweest

Doet sneeuw pijn

Naar het verhaal van Carolien Spaans

27-11-2020 Let op! Vanwege de aanhoudende covid-19 maatregelen is deze voorstelling helaas komen te vervallen. Bezoekers die al een kaartje gekocht hadden, worden z.s.m. persoonlijk geïnformeerd en ontvangen automatisch hun aankoopbedrag retour. Onze excuses voor het ongemak.

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe?

Meer over de voorstelling

Ik denk dat ik gil, want mijn ouders en broer komen meteen de keuken in rennen. “Hij is dood,” zeg ik, met de telefoon nog in mijn hand. “Hij heeft een paar uur geleden een ongeluk gehad.”

Doet sneeuw pijn is een tragikomische monoloog van de makers van Ma en Emma wil leven over een ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.

Doet sneeuw pijn is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans en wordt gespeeld door Saskia Temmink (o.a. De vloer op, De 12 van Oldenheim en Bloedverwanten).

www.solostories.nl

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

"Razend knap acterend schakelt Saskia Temmink tussen de pijn van de rouw en het intense geluk dat een baby kan geven"
De Volkskrant
"Temmink is een begenadigd actrice door op deze wijze dit verhaal te vertolken"
Theaterparadijs
"Doet sneeuw pijn laat de kracht van solospel zien" Theaterkrant.nl