De Schippers van de Kameleon: Met De Muziek Mee
De Schippers van de Kameleon: Met De Muziek Mee
Geweest

Familie

De Schippers van de Kameleon: Met De Muziek Mee

8+ (try-out)

Hielke en Sietse varen met De Kameleon een huiveringwekkend en muzikaal spektakel tegemoet! Dus maak je borst maar nat. Anders doet De Kameleon dat wel.

Meer over de voorstelling

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest wil beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen. Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft. 

Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie is er nu een musical met de onbesuisde tweeling in de hoofdrol. De Schippers van de Kameleon: Met De Muziek Mee is een kolderiek muzikaal spektakel, geheel in de traditie van de boeken, de films en de TV-serie. Met prachtige muziek van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer, in een regie van Robin van den Heuvel. Geschreven door Dick van den Heuvel, geproduceerd door Gerda van Roshum van Homemade Productions. Met Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen...