DE NEEhoorn

Familie

DE NEEhoorn

(7+, try-out)

Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Marc-Uwe Kling en Astrid Henn.

za 14 december
19:00 De Justus

Prijs: € 22,00

Bestel nu

Over de voorstelling

Ga mee naar het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud. Daar woont de NEEhoorn samen met zijn vrienden. De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS. 

De NEEhoorn is een brutale familiemusical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Cabaretier Peter Heerschop bewerkte de tekst en speciaal voor de voorstelling creëerde hiphopcollectief DIEHELEDING de muziek. 

Let op: je toegangsbewijs is exclusief pauzedrankje. 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Onze aanbevelingen voor jou

Een Nacht in de Efteling (try-out)

Een Nacht in de Efteling (try-out)

Patrick Martens e.a.

zo 8 december om 15:00
Lees meer
Meneer Monster

Meneer Monster

Speelgoed (6+)

wo 23 april om 19:00
Lees meer

Kies een taal