De Kleine Zeemeermin

Familie

De Kleine Zeemeermin

De Musical (4+, try-out)

Duik mee in de betoverende onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin en laat je meevoeren tijdens deze spetterende sprookjesmusical voor de hele familie.

zo 1 september
13:30 De Justus

Prijs: € 23,50

Bestel nu
zo 1 september
16:00 De Justus

Prijs: € 23,50

Bestel nu

Het verhaal

Tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar schitterende stem en golvende haren is ze de trots van haar vader, Koning Triton. Tijdens een hevige storm redt de zeeprinses de knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Om haar wens te vervullen, gaat ze op zoek naar iemand die haar kan helpen. Twee komische wezens helpen haar graag in ruil voor haar stem. De prins herkent alleen de zeeprinses aan haar stem. Zal het haar lukken om haar wens te vervullen?

Een onvergetelijke belevenis
Maak jouw theaterbezoek extra magisch door zelf deel te nemen aan de betoverende sprookjesverkleedwedstrijd! Na de voorstelling heb je de unieke kans om jouw favoriete helden uit de show te ontmoeten tijdens een meet & greet in onze huiskamer.

Mis dit fantastische avontuur niet en dompel jezelf onder in de magie van de Kleine Zeemeermin. De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios zijn in 2022 en 2023 bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical.

Let op: je toegangsbewijs is exclusief pauzedrankje. 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Onze aanbevelingen voor jou

Brandweerman Sam Live!

Brandweerman Sam Live!

Avontuur op Dino Eiland (2+)

vr 2 mei om 13:30
Lees meer
Fien & Teun

Fien & Teun

Het geheim van Sinterklaas! (2+, try-out)

za 16 november om 16:00
Lees meer
Woezel & Pip

Woezel & Pip

Sprookjes in de Tovertuin (2+)

za 18 januari om 13:30
Lees meer

Kies een taal