De Grote Efteling Koekoek Show (8+)
De Grote Efteling Koekoek Show (8+)
Geweest

Familie

De Grote Efteling Koekoek Show (8+)

Efteling Theaterproducties

Ben jij nieuwsgierig, in voor een spannend experiment en heb jij altijd al een keer de Python willen besturen? Kom dan nu naar de nieuwste interactieve theatershow van de Efteling en krijg een kijkje achter de schermen. Je bent wel koekoek als je niet komt!

Let op! 28-03-2022 - In overleg met de producent wordt de voorstelling van 16:00 uur samengevoegd met de voorstelling van 19:00 uur. Bezoekers met kaarten zijn hierover inmiddels per e-mail door ons geïnformeerd.

Meer over de voorstelling

Duimpjes omhoog, want jullie zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar jullie hebben geluk! Hij is er nog niet, maar wij zien al iets bijzonders op toneel. Een grote machine met knoppen, hendels en live verbinding met Efteling!

Wat gaat er gebeuren? We gaan op onderzoek uit en rollen van het een in het andere! Gaat dat wel goed komen?

"Hele leuke show! Je zag dat de kids enorm meeleefden en meedachten om raadsels op te lossen. Ze vonden het echt magie wat de klok deed en hoe het meisje in de Efteling belandde!"
"Heel knap gedaan, leuk die interactieve gedeelten en al de verschillende elementen van escaperoom achtige puzzels tot zoom gesprekken, heel tof!"
"Echt een show in de sfeer van de Efteling, superleuk gedaan. En ook originele insteek!"

Kies een taal