De grootste helft
De grootste helft
De grootste helft
De grootste helft
De grootste helft
Geweest

De grootste helft

Susan Visser en Eric Corton

Let op! Geannuleerd

21-01-2021 - Vanwege de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest(en) helaas besloten om deze voorstelling te annuleren.Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu hebben ze elkaar niets meer te zeggen. Een echtpaar worstelt met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan? Geniet van het acteerwerk van topacteurs Susan Visser en Eric Corton in deze eerlijke en ontroerende voorstelling!

Meer over de voorstelling

In De grootste helft vallen we in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk nog met elkaar te kunnen communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan?

Een eerlijke, ontroerende en verrassende toneelvoorstelling door Susan Visser en Eric Corton.

www.headsandtales.nl

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

"Susan Visser en Eric Corton geven op fraai ingeleefde, maar ook lichtvoetige wijze gestalte aan het stel in deze ongemakkelijke situatie."
De Telegraaf
"De Grootste Helft is herkenbaar, als een soort ‘scheiden voor dummies’ op de planken. Vol ontroering, maar zeker ook met de nodige humor, worden de vele kanten van een huwelijk op z’n eind belicht."
De Telegraaf