Geweest

Dance Ball

The Winter Edition

Vorig seizoen zagen de eerste twee edities van Dance Ball het licht. Een nieuw uitgaansconcept in Etten-Leur met niet alleen hits van nu, maar ook de beste, tijdloze danskrakers uit de 80s 90s en 00s!

Meer over dit evenement

Pop, dance, punkrock, foute feestmuziek en happy hardcore. Ga samen met vrienden terug in de tijd met de meest geweldige danceable hits. Moeiteloos mixen verschillende top dj’s de ene ‘floor filler’ in de andere en is een volle dansvloer gegarandeerd. Forever Young tijdens Dance Ball The Winter Edition.

Toegangsprijs is exclusief consumpties.

Interview DJJOZZ (Jos Leijs)

We spraken medeorganisator Jos Leijs (DJJOZZ) over het concept en wat de organisatie in petto heeft voor Dance Ball - The Winter Edition

Hoe en waar is het concept voor Dance Ball ontstaan?
In Etten-Leur misten we een uitgaansconcept in de wintermaanden met lekkere dancemuziek waar je op los kunt gaan. Van veel bezoekers van de Burgemeester op de Markt, waar ik op vrijdagavonden draaide, hoorde ik dat een feest als dit ontbrak. Binnen een ongedwongen sfeer lekker dansen en een feestje bouwen. Dance Ball is daarom perfect voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar, al zijn jongeren vanaf 18 jaar natuurlijk ook welkom!

Alweer de derde editie van Dance Ball, wat maakt dit evenement zo uniek?
Veel bezoekers die naar Dance Ball komen hebben het gevoel van een reünie. Ze ervaren de tijd dat ze zelf nog veel uitgingen en dat maakt het zo mooi!

The Winter Edition, hoe dat zo?
Dance Ball – The Winter Edition is ontstaan vanuit het idee om voor de kerst nog een lekker dansje te maken met collega’s of vrienden en het jaar goed af te sluiten!

Wie vinden we op de line-up van deze editie van Dance Ball?
Deze editie van Dance Ball is een variatie van verschillende decennia dancemuziek. Muziek van de jaren tachtig tot aan de dansplaatjes van nu. Om deze variatie te bieden hebben we verschillende DJ-acts uitgenodigd. Feestray is mijn DJ-maatje tijdens Just Dance en draait de lekkerste plaatjes om in de juiste mood te komen. De mannen van Hitjesdag, Daan, Daan en Bob, weten de populairste tracks van weleer opnieuw kleur te geven. Zij zijn er tot nu toe, met succes, elke editie van Dance Ball bij geweest en geven 100% dansgarantie! De act It All Started In The Nineties heb ik een paar keer ontmoet tijdens evenementen. Zij laten iedereen de 90s opnieuw beleven. Daarnaast draai ik zelf ook nog een set met plaatjes waarbij de voetjes zeker van de vloer gaan.

Hoe is het voor jou om voor ‘eigen’ publiek te draaien?
Het draaien voor eigen publiek is heel erg leuk. Er zijn veel bekenden, daarom kan ik ook goed inschatten wat de bezoekers van Dance Ball leuk vinden. Zo’n thuiswedstrijd is super!

Hebben jullie nog speciale dingen in petto voor deze editie?
Jazeker! Alles wat met winter te maken heeft willen we voorbij laten komen. We willen het zelfs laten sneeuwen en natuurlijk kan dé hit van Mariah Carey ook niet ontbreken zo vlak voor de kerstdagen.

Wat maakt Dance Ball hét perfecte feestje om het jaar mee af te sluiten?
Net voor de feestdagen kun je nog even bijkletsen met vrienden of collega’s onder het genot van een drankje en de beste dancemuziek.

Kom alvast in de stemming!

Kom alvast in de stemming!