Dance Ball 2023 (staconcert)
Geweest

Evenement

Dance Ball 2023 (staconcert)

The Winter Edition

STACONCERT (18+) - Dance Ball is terug! Trek je dansschoenen aan en ga terug in de tijd samen met je vrienden, familie of collega’s. Deze avond uit zit boordevol geweldige muziek uit de 80s, 90s en 00s. 

Of je nu een liefhebber bent van funky disco, catchy popmuziek of energieke dancehits, Dance Ball The Winter Edition heeft voor elk wat wils! In deze decembermaand met een heerlijk winters tintje. All I want… is Forever Young

Trek je mooiste outfit aan, nodig je vrienden uit en beleef een avond die je mee terugneemt naar de beste muzikale periodes. Mis het niet! 

Toegangsprijs is exclusief consumpties

Meer over dit event

Wederom organiseren we samen met DJJOZZ (Jos Leijs) het spetterende Dance Ball. Professionele dj’s zorgen ervoor dat de dansvloer bruist van nostalgie en je kunt je helemaal uitleven. Het evenement wordt gehouden in De LizZ die wordt omgetoverd tot danszaal. 

Maak je klaar voor een avond vol dans, plezier en de grootste hits uit de 80s, 90s en 00s. 

Line-up
De line-up voor Dance Ball The Winter Edition is weer van de bovenste plank met DJJOZZ en Hitjesdag aan de draaitafels. Bereid je voor een een avond vol onvergetelijke beats en tijdloze hits. 

Gratis een fles cava voor jou en je vrienden!
Wil jij naar Dance Ball samen met je vrienden? Scoor dan het enige echte Dance Ball vriendenticket dat geldig is voor jou en vijf vrienden of vriendinnen! Bij binnenkomst krijg je per vriendenticket één gratis fles cava. Da's nog eens een goed begin van de avond toch?!

Kies een taal