ComedyPact
Geweest

Cabaret

ComedyPact

Céline Janssen & Daan van der Hoeven

ComedyPact betekent genieten van twee cabarettalenten! Céline Janssen en Daan van der Hoeven (winnaar juryprijs 31ste Groninger Cabaret Festival 2017) zorgen voor een unieke cabaretavond en staan op de planken met een dubbeloptreden.

Meer over de voorstelling

Sopraan Céline Janssen toont in Opera voor Dummies aan dat opera eigenlijk hartstikke hip en toegankelijk is. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend! In cabaretsfeer neemt ze je mee in de wereld van opera, een genre dat in eerste instantie juist voor het volk werd geschreven. Ze zingt niet alleen opera, maar ook jazz, pop en rock. Door deze genres met elkaar te combineren en bekende nummers te 'ver-opera-en', maakt ze opera voor een breed publiek toegankelijk.

Daan’s programma zit stevig in elkaar met een goede balans tussen sterke grappen, bijdehante types, interessante zelfreflectie en een gezonde dosis zelfspot. Hij timet goed en weet de zaal te bespelen. Hij heeft een hoge grapdichtheid en zijn programma heeft een mooie cadans. 
– Juryrapport Groninger Studenten Cabaret Festival 2017.

Daan is een meeslepende verteller en begenadigd grappenmaker met een vlijmscherpe timing. Hij mag dan wel uit de sleutelstad komen, maar die sleutel heeft hij nog altijd niet gevonden.

Daan was te zien op Lowlands, Paaspop en Oerol. Ook had hij een gastrol in Draadstaal

Voorproefje 'Opera voor Dummies'

Kies een taal