ComedyPact

Cabaret

ComedyPact

Céline Janssen & Thjum Arts

ComedyPact betekent genieten van twee cabarettalenten! Céline Janssen en Thjum Arts  (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2022) zorgen voor een unieke cabaretavond en staan op de planken met een dubbeloptreden.

vr 8 maart
20:15 De Justus

Prijs: € 22,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Sopraan Céline Janssen toont in Opera voor Dummies aan dat opera eigenlijk hartstikke hip en toegankelijk is. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend! In cabaretsfeer neemt ze je mee in de wereld van opera, een genre dat in eerste instantie juist voor het volk werd geschreven. Ze zingt niet alleen opera, maar ook jazz, pop en rock. Door deze genres met elkaar te combineren en bekende nummers te 'ver-opera-en', maakt ze opera voor een breed publiek toegankelijk.

What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor. “Thjum speelt in zijn voorstelling Tijdloos Genot een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn.

In 2018 wint Thjum de Jury- en Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret festival. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

Onze aanbevelingen voor jou

TRYO

TRYO

Trio cabaretiers try-outen

do 14 maart om 20:30
Lees meer
Groninger Studenten Cabaret Festival

Groninger Studenten Cabaret Festival

Finalistentour 37e editie

vr 12 april om 20:30
Lees meer
Blauwe Vinkjes V.O.F.

Blauwe Vinkjes V.O.F.

DISCLAIMER

vr 19 januari om 20:30
Lees meer