Cellist Benjamin Kruithof en pianiste Tamta Magradze
Cellist Benjamin Kruithof en pianiste Tamta Magradze
Geweest

Muziek

Cellist Benjamin Kruithof en pianiste Tamta Magradze

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

Twee jonge getalenteerde musici op weg naar de top. De Luxemburgse cellist Benjamin Kruithof, winnaar van het Georges Enescu-concours 2022 in Boekarest en Tamta Magradze, winnaar van het internationaal muziekconcours in Stockholm. Beide bekend van televisie, maar vanmiddag  geven zij in Hoeven een kapelconcert. 

Meer over dit concert

De Luxemburgse cellist Benjamin Kruithof is de winnaar van het Georges Enescu-concours 2022 in Boekarest (Roemenië). De criticus Alexander Hall van de Britse muzieksite "Bachtrack" omschrijft Benjamins spel als "nobel, zingend, mooi". 
De Georgische pianiste Tamta Magradze, winnaar van meer dan tien internationale en nationale pianoconcoursen, studeerde bij emeritus hoogleraar Edisher Rusishvili en professor Gerlinde Otto. Ze won meerdere malen prijzen voor de beste interpretatie en uitvoering van romantische stukken.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Kies een taal