Geweest

Buurman en Buurman 4+

Gaan kamperen

Voor de 5e maal op rij worden de beroemdste klussers tot leven gebracht door cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs.

Meer over de voorstelling

De buurmannen hebben het voor elkaar. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Na al dat klussen zijn ze toe aan een welverdiende vakantie. Op de camping hebben de buurmannen een mooi plekje gereserveerd om helemaal tot rust te komen. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten. Tenminste dat denken ze…

Voor iedereen vanaf 4 jaar oud!

Voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze is ranja, koffie en thee gratis. Frisdranken en overige dranken dienen afgerekend te worden.

www.buurmantheater.nl

Gebarentolk NmG (Nederlands met Gebaren)

Dat iedereen met een cultureel hart welkom is in Nieuwe Nobelaer moge duidelijk zijn. In samenwerking met de producent van Buurman & Buurman en een gezin met twee slechthorende zoontjes uit Etten-Leur is daarom het initiatief ontstaan om de voorstelling van 14:00 uur te tolken. De voorstelling wordt vertaald in NmG (Nederlands met Gebaren) door twee tolken zodat ook dove en slechthorende kinderen kunnen genieten van deze familievoorstelling. Ook andere gezinnen met kinderen met een auditieve handicap zijn van harte welkom om gebruik te maken van de tolk die aanwezig is tijdens de voorstelling.

547