Bumba Show

Familie

Bumba Show

Het Verjaardagsboek (1+)

De liefste clown ter wereld keert terug naar het theater en nodigt jou en je kleine Bumba fan uit voor een onvergetelijk avontuur. Samen met Bumba, Bumbalu, Bumbina en al hun vriendjes vieren de jarige Lies en Lars hun verjaardag. Het wordt een verjaardagsfeestje vol verrassingen en plezier! 

zo 30 maart
13:30 De Justus

Prijs: € 19,50

Bestel nu
zo 30 maart
16:00 De Justus

Prijs: € 19,50

Bestel nu

Een feestelijk avontuur

Stap in de wonderbaarlijke Bumbawereld wanneer Lars en Lies verrast worden met een schitterend Verjaardagsboek. Samen met Bumba, Carla de kip, Kiwi de vogel en alle andere vriendjes uit het circus maken ze er een supervrolijk verjaardagsfeest van. Ze tellen, zingen en dansen op hun favoriete liedjes. Het belooft een feest te worden om nooit te vergeten.

Speciaal voor de allerkleinsten
Na de show krijgen alle kleintjes de kans om met Bumba op de foto te gaan. Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. 

Let op: je toegangsbewijs is exclusief pauzedrankje. 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Onze aanbevelingen voor jou

Juf Roos

Juf Roos

Een partijtje voor Gijs (2+)

zo 11 mei om 13:30
Lees meer
Woezel & Pip

Woezel & Pip

Sprookjes in de Tovertuin (2+)

za 18 januari om 13:30
Lees meer

Kies een taal