Bumba
Geweest

Familie

Bumba

Bumbina komt spelen (1+)

Hoera! Het circus van Bumba zet zijn tenten weer op, dus zorg dat je erbij bent. Voor de eerste keer komt er ook een nieuw vriendinnetje spelen! Geniet van deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.

Meer over de voorstelling

Voor de eerste keer komt er een nieuw vriendinnetje spelen, Bumbina. Ze is onderweg met de trein en kan elk moment aankomen. Bumba kan niet wachten om zijn nieuwe vriendin te verwelkomen. Kan ze even goed dansen als Nanadu of zo hoog met de bal gooien als Poppa? Maar… wordt ze ook goede maatjes met Bumbalu? En blijven Bumba en Bumbalu de allerbeste vrienden? 

 

Wil jij Bumbina ook leren kennen? Kom dan mee naar het circus samen met Tumbi, Carla, Babaki, Kiwi en al de andere dieren in de nieuwe Bumbashow Bumbina komt spelen!

Moet ik voor mijn kind een kaartje kopen?

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Kies een taal