Buitenspeeldag 2024

Bibliotheek

Buitenspeeldag 2024

Samen met de Speelotheek

Op woensdag 12 juni 2024 is de Nationale Buitenspeeldag en dit laat De Nobelaer niet zomaar voorbij gaan. De speelotheek organiseert een Buitenspeeldag op het voorplein van De Nobelaer voor jong en oud.

Schrijf je in voor deze gratis activiteit en we zien je graag verschijnen bij op ons voorplein.

wo 12 juni
14:30 Voorplein De Nobelaer
Gratis entree

Meer over het evenement

Vanaf 14:30 tot 16:30 uur ben je welkom om verschillende spelletjes te spelen en het buitenspeelgoed uit te proberen van de speelotheek. Haal bij een vrijwilliger de stempelkaart op en ga de spelletjes langs. Misschien krijg je wel iets lekkers als je een volle stempelkaart inlevert! De ouders kunnen in de huiskamer koffie of thee drinken terwijl de kinderen zich vermaken op het voorplein. 

De speelotheek laat graag al het buitenspeelgoed zien wat zij uitlenen. Zoek je nog buitenspeelgoed voor in de zomervakantie? Kom dan zeker langs! 

Nog geen lid van de speelotheek? Geen probleem. Er zijn vrijwilligers aanwezig die jou kunnen helpen een lidmaatschap aan te schaffen. Normaal gesproken mag je speelgoed lenen voor drie weken. Als je buitenspeelgoed komt lenen bij de Buitenspeeldag, mag je het zes weken lenen voor de prijs van drie weken.

Wil je meer weten over de Buitenspeeldag? Klik hier voor alle informatie.

Kies een taal