Brandweerman Sam Live!

Familie

Brandweerman Sam Live!

Avontuur op Dino Eiland (2+)

Ga mee op avontuur met Brandweerman Sam en zijn vrienden. Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, gaan ze samen op zoek naar andere dinoresten. 

vr 2 mei
13:30 De Justus

Prijs: € 21,50

Bestel nu
vr 2 mei
16:00 De Justus

Prijs: € 21,50

Bestel nu

Het verhaal

Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Hij schakelt de hulp in van Brandweerman Sam en Piekepolder Eiland wordt Dino Eiland. Brandweerman Sam en zijn team maken zich klaar voor verder onderzoek. Mandy sluit aan om het beste nieuwsverslag ooit te schrijven en de nieuwsgierige Norbert Puk mag ook meedoen.

Samen met de assistent van Professor Pekel komt Norbert vast te zitten in een onontdekte grot. In het donker doen ze hun zaklamp aan en ontdekken dino botten. Maar dan valt er licht op het vergrootglas en ontstaat er brand. Lukt het Sam en zijn team om hen op tijd te redden uit de grot?

Een dag vol actie en plezier 
Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal, Norbert Puk, Mandy en Professor Pekel beleven live in het theater een spannende zoektocht vol gewaagde reddingsacties. Kom zelf verkleed naar het theater en ga na afloop op de foto met Sam en het brandweerteam. 

En dat is nog niet alles: voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen hun eigen dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek

Let op: je toegangsbewijs is exclusief pauzedrankje. 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Onze aanbevelingen voor jou

Buurman & Buurman

Buurman & Buurman

Gaan naar de maan (4+)

zo 9 februari om 13:30
Lees meer
Woezel & Pip

Woezel & Pip

Sprookjes in de Tovertuin (2+)

za 18 januari om 13:30
Lees meer
Juf Roos

Juf Roos

Een partijtje voor Gijs (2+)

zo 11 mei om 13:30
Lees meer

Kies een taal