Brandweerman Sam Live!
Brandweerman Sam Live!
Brandweerman Sam Live!
Brandweerman Sam Live!
Brandweerman Sam Live!
Geweest

Familie

Brandweerman Sam Live!

De Verloren Piratenschat 2+

Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg! Samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Brandweerman Sam opnieuw in actie in de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.

Meer over de voorstelling

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder-eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! 

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat. 

Knutsel jouw ooglapje
Wil jij, net als Norbert, een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar onze huiskamer en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat! 

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar De Nobelaer te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de huiskamer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto. 

Extra leuk! Voorafgaand aan de voorstellingen staat er buiten bij De Nobelaer een échte brandweerwagen i.s.m. de vrijwillige brandweer zodat alle jonge brandweerlieden zelf kunnen ervaren hoe het is om brandweerman of -vrouw te zijn.

Moet ik voor mijn kind een kaartje kopen?

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Kies een taal