Geweest

Boekenmarkt

Koffievlekken, etensresten en (vreugde)tranen. Bibliotheekboeken zien veel verschillende handen en reizen heel wat adressen af. Na ongeveer acht jaar (afhankelijk van het type boek) is een boek zo vaak vastgepakt en gelezen dat zijn reis bij de bibliotheek erop zit en een tweede thuis krijgt. Bij jou bijvoorbeeld!

Op zaterdag 5 juni kun je tussen 09:30 - 15:30 uur afgeschreven boeken, tijdschriften en dvd’s verkrijgen tijdens onze boekenmarkt.Het gaat hierbij om boeken die verouderde informatie bevatten, langere tijd niet uitgeleend zijn, vervangen zijn door een nieuwere druk of gewoonweg plaats moeten maken voor nieuwere titels.

Dus, ben je op zoek naar die ene titel? Wil je een voorraadje boeken voor je vakantieadres? Heb je nog wat gaatjes in je boekenkast te vullen? Of ben je zo'n boekenwurm dat je nooit genoeg boeken kunt hebben? Kom dan naar onze boekenmarkt en sla je slag! Alles is te koop voor slechts € 1,-.

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus kan er enkel met pin betaald worden en dient men zelf een tas / doos mee te nemen om boeken in te vervoeren. Uiteraard zal er volgens de maatregelen toegang worden geboden aan geïnteresseerden.

Goed doel
Nieuwe Nobelaer Bibliotheek vindt het belangrijk om met de opbrengst van de markt lezen te stimuleren. Daarom komt de opbrengst ten goede aan het project Zomerlezen waarmee we groepen 3 en 4 van alle Etten-Leurse scholen voorzien van leesvoer voor de zomervakantie.