Geweest

Boeken- en kunstmarkt

Nu de verhuizing naar de Parklaan aanstaande is, zijn medewerkers van De Nobelaer druk bezig om het gebouw aan de Anna van Berchemlaan op te ruimen en gereed te maken voor de sloop. In het gebouw bevinden zich nog honderden kunstwerken van de vroegere kunstuitleen. Naast al deze kunstwerken zijn er nog talloze afgeschreven boeken die liggen te wachten op een nieuwe eigenaar.

Sla je slag en bemachtig jouw nieuwe kunstwerk(en) en/of boek(en)!

Let op! Dit evenement kun je alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Boeken- en speelgoedmarkt

Op vrijdag 19 november van 16:00 - 18:00 uur en op zaterdag 20 november van 10:00 - 14:00 uur kun je afgeschreven boeken, tijdschriften, cd's, dvd's, puzzels en ander speelgoed verkrijgen tijdens onze boeken-, speelgoed- en kunstmarkt. Alle boeken die niet meegaan naar de nieuwbouw, die zijn verouderd, waar een nieuwe druk voor komt of waar simpelweg plaats gemaakt wordt voor nieuwere titels zijn te koop.

Dus, ben je op zoek naar die ene titel? Wil je een voorraadje boeken voor je vakantieadres? Heb je nog wat gaatjes in je speelgoedkast te vullen? Of ben je zo'n boekenwurm dat je nooit genoeg boeken kunt hebben? Kom dan naar onze boeken- en speelgoedmarkt en sla je slag! Alle boeken zijn te koop voor slechts € 1,00, speelgoed is tegen andere kleine prijsjes verkrijgbaar!

Kunstmarkt

Goed nieuws voor alle kunstliefhebbers, want er worden ook schilderijen verkocht! Er liggen nog honderden schilderijen vanuit de kunstuitleen te wachten op een nieuwe eigenaar. Alle schilderijen die niet worden geëxposeerd zijn al te koop vanaf €15,00.

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus kan er enkel met pin betaald worden en dient men zelf een tas / doos mee te nemen om boeken in te vervoeren. Uiteraard zal er volgens de maatregelen toegang worden geboden aan geïnteresseerden.

Goed doel

De opbrengst van de boeken- en kunstmarkt wordt besteed aan een goed doel. Namelijk het realiseren van een kunstwerk, ontworpen door de destijds 10-jarige Bas Geerts, welke een markante plek zal krijgen op het buitenterrein van De Nobelaer bij het nieuwe gebouw.