Bij mij thuis (4+)
Geweest

Familie

Bij mij thuis (4+)

Voorstelling Kinderboekenweek

Katiuscia Principato is terug in Etten-Leur met wederom een leuke, kleine, schattige, muzikale voorstelling geïnspireerd door het thema van de Kinderboekenweek. In 2023 is dat thema evenals de titel van de voorstelling Bij mij thuis

Meer over de voorstelling

Wat als mijn vader een koning was
Of mijn moeder een piraat
Wat als mijn huis op een vulkaan zou staan
En niet aan de Lepelstraat
Wat als alles anders was
En niet gewoon zo normaal
Was mijn huis dan nog mijn thuis
Of alleen een sterk verhaal?

Samen beleven de kinderen van 4 t/m 8 jaar een avontuurlijke, muzikale voorstelling waarin niets te gek is en alles kan. Zing en dans je mee?

Over Katiuscia Principato
Katiuscia is speler, theatermaker en zangpedagoog. Al haar werkzaamheden hebben vanaf het begin van haar loopbaan (2004) raakvlak met kinderen. 
Na haar studie aan het conservatorium - zang lichte muziek -  is zij zich verder gaan ontwikkelen in het muziektheatervak. Door samen te werken met veel inspireerde mensen en het volgen van diverse cursussen heeft Katiuscia haar plek gevonden in de muziektheaterwereld gericht op kinderen.
Katiuscia was te zien in o.a. Hans en Grietje, Knofje de musical, Ezel en beer, WALvis, We hebben er geen geitje bij en Ssst de tijger slaapt. Daarnaast geeft Katiuscia zanglessen aan kinderen vanaf 4 jaar en probeert ze haar passie voor muziek door te geven aan deze fantastische doelgroep. 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Kies een taal