Beth & Flo
Beth & Flo
Beth & Flo
Beth & Flo
Beth & Flo
Geweest

Cabaret

Beth & Flo

Niet wat je denkt

Beth & Flo willen weg! Weg van de tradities en gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen. Laat je overspoelen door absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang.

Meer over deze voorstelling

Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak? In Niet wat je denkt bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag! 

Beth & Flo bestaat uit Elsbet Remijn (1988) en Claudette Verhulst (1989, de Flo van het duo; lang verhaal). In oktober 2020 stonden ze in de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Beiden zijn opgeleid als klassiek pianist aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waar ze ontdekten graag samen op het podium te staan. Als pianoduo vielen Beth & Flo al snel op en speelden in zo’n beetje alle grote concertzalen in het land. Nu is het tijd voor de theaterzalen.

"Ze bewijzen anderhalf uur lang dat klassieke muziek helemaal niet doods en stoffig is." Theaterkrant
"(..) iedereen overrompelend met hun mooie muziek en hartverwarmend enthousiasme" Theaterkrant
"Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme" Theaterkrant

Kies een taal