Beperkt Houdbaar - Andries Tunru e.a.

Canvas

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Een formule met als resultaat improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om te geloven. Twee jaar op rij won dit improvisatieduo het NK Improvisatietheater. Canvasbelooft de meest verrassende voorstelling van het jaar te worden!

vr 8 april
20:30 Zaal 2

Prijs: € 18,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Elke avond beginnen Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (o.a. bekend van de televisieprogramma’s Alpacas en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door verhalen uit het publiek, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste personages, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

Christel de Laat

Hoe dan?!

vr 15 april om 20:15
Lees meer

Guilty Pleasure Hits

Afterparty met Radio 538: Die Verrückte Stunde

za 7 mei om 20:15
Lees meer

Rundfunk

Todesangstschrei

do 12 mei om 20:15
Lees meer