Belle Perez

Muziek

Belle Perez

Diferente

Belle Perez trekt met haar grootste en Beste Zangers-hits de theaters in! Met haar unieke stemgeluid bezorgt ze haar publiek een onvergetelijke avond. 

za 20 april
20:15 De Justus

Prijs: € 32,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

In haar nieuwe theatertournee Diferente brengt Belle Perez niet alleen haar grootste hits (El Mundo Bailando, Que Viva La Vida, Hello World), maar krijgen voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan Beste Zangers een plekje op de setlijst.
 
Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller hoeven we Belle Perez eigenlijk niet meer voor te stellen. In Vlaanderen brak ze door met Hello World. In Nederland met Que Viva La Vida. Na Milow zorgde Belle Perez opnieuw voor een Belgische stunt tijdens Beste Zangers als eerste vrouwelijke Belgische artieste die deelnam aan het populaire muziekprogrmama. 
 

In haar nieuwste theatervoorstelling zorgt Belle voor een explosie aan warmte, met haar hits én voor het eerst ook met nummers waarmee ze deelnam aan Beste Zangers. Met haar nieuwe, exclusieve Nederlandse theatertournee Diferente is Belle klaar om haar trouwe fans en volgers wederom mooie concertavonden te bezorgen. 

Onze aanbevelingen voor jou

IVY

IVY

& de rest

za 20 januari om 20:15
Lees meer
Theatercollege Babette Labeij

Theatercollege Babette Labeij

Niet Zeuren maar Zingen

vr 24 mei om 20:15
Lees meer