Bakker & Bakker

Special

Bakker & Bakker

Ben je bezopen?

In Ben je bezopen?  verkennen vader en zoon verslaving in al haar gedaanten. Zonder franje, open en eerlijk en niemand ontziend. Vooral zichzelf en elkaar niet.

vr 25 oktober
20:30 De LizZ

Prijs: € 23,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Fimme Bakker won in november 2023 het Groninger Studenten Cabaret Festival met een soloprogramma over zijn middelenverslaving. Zijn vader Bram Bakker, een bekende verslavingszorgdeskundige, geeft sinds enkele jaren theatercolleges. Nu staan ze samen op het podium.

Een doseerprobleem, een gelegenheidsgebruiker of een feestbeest: eufemismen over verslaving zijn er genoeg. Maar wat is het precies? En hoe lossen we het op? Bram Bakker was nooit lichamelijk afhankelijk van drank of drugs, maar stilzitten vindt hij even moeilijk als een alcoholist het aanschouwen van een halfvolle fles wijn. Decennialang deed Bram armzalige pogingen verslaafden te redden van de ondergang tot hij zijn eigen behandeling voorrang gaf. Fimme Bakker is belast met een familiaire neiging ongezond om te gaan met genotsmiddelen. Hij geniet al als hij iets in zijn mond stopt. En daar maakt hij dan grappen over, als gediplomeerd cabaretier. Is humor de missing link in de verslavingszorg? 

Onze aanbevelingen voor jou

Jort Kelder en Fré Hooft van Huysduynen

Jort Kelder en Fré Hooft van Huysduynen

Rat van Fortuin (try-out)

do 20 maart om 20:15
Lees meer
Maarten van Rossem

Maarten van Rossem

Theaterlezing

vr 31 januari om 20:15
Lees meer
Meester Mark

Meester Mark

De grappigste taalfoutjes uit de klas

do 12 september om 20:15
Lees meer

Kies een taal