Back to the Country
Geweest

Back to the Country

Part 11

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

Nederlands langstlopende countrymuziekproductie Back to the Country komt naar De Nobelaer! Voor hun voorstelling Part 11 hebben Dick van Altena en de band Savannah weer een pakket liedjes samengesteld om van te smullen. 

Meer over de voorstelling

Na het 2e lustrum is Back to the Country officieel de Neêrlands langstlopende countrymuziekproductie. De zevenkoppige cast is goed voor maar liefst 80 jaar aan muziekervaring. De acts staat al decennia lang aan de Europese country top en hebben hun sporen meer dan verdiend!

11 jaar Back to the country betekent een twee uur durende show die garant staat voor een hoogstaand en onvervalst avondje nostalgie. Klassiekers uit de rijke country historie met uitstapjes naar aanverwante muzieksoorten, opgediend door Dick van Altena en de band Savannah. Kortom, een avond intens smullen voor de countryliefhebbers!

Afterparty! Na de reguliere show is er nog een bonus in de vorm van een ongedwongen afterparty, een extra optreden in de foyer van het theater, waarbij meezingen is toegestaan! 

 

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.