Assepoester de Musical
Assepoester de Musical
Assepoester de Musical
Geweest

Assepoester de Musical

(4+) Try-out

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal, waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, tot leven. Met behulp van een goede fee krijgt het meisje toch de kans haar eigen dromen na te jagen.

Meer over de voorstelling

Assepoester is een lief meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder. Als prins Victorian besluit een bal te houden voor alle dames uit het dorp, om het meisje van zijn dromen te vinden, is ook Assepoester uitgenodigd. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt haar naar het bal te gaan. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. De fee twijfelt geen moment en huldt Assepoester in een prachtige baljurk en geeft haar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken. Dan wordt alles weer zoals het was. Lukt het Assepoester om vóór twaalf uur het hart van de prins te veroveren?

Een prachtige musical vol betoverende liedjes, schitterende kostuums, en een flinke dosis humor. 

Na een succesvolle reeks sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment in 22-23 met Assepoester

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed en meld je vóór de voorstelling bij de sprookjesbalie voor de verkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs.

Ontmoet na de voorstelling alle acteurs tijdens een meet & greet.

Onze aanbevelingen voor jou

Buurman & Buurman

Buurman & Buurman

Gaan verhuizen (3+)

zo 26 maart om 13:30
Lees meer
Het verhaal van Pieter Konijn

Het verhaal van Pieter Konijn

(2+)

zo 4 juni om 14:00
Lees meer