Ashton Brothers

Cabaret

Ashton Brothers

BROTHERS

De Ashton Brothers nemen je mee in hun oneindige universum. Dwars door de fysieke grenzen van theater. Dwars door ruimte en tijd. Dwars door huid en haar, in één rechte lijn naar je hart.

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

vr 6 juni
20:15 De Justus

Prijs: € 31,50

Bestel nu

Over de voorstelling

No man is an island - John Donne

Met hun nieuwe show BROTHERS brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar. Met onverschrokken “visuele poëzie en absurdistisch variété” (De Telegraaf) en “a splendid time guaranteed for all!” (Theaterkrant) nemen ze je mee in hun wereld. Een uniek universum vol magie en muziek, met spectaculaire en hilarische halsbrekende toeren. Een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen. 

Pim Muda: “Wij voelen ons na zo’n 25 jaar samen wel broers, ja. We komen altijd weer bij elkaar uit, ook al doen we dingen apart. Je hebt elkaar nodig. Dat komt in deze show tot uiting: wij hebben een jongere generatie nodig. Dus zijn we op tournee met Timo Bakker, Guyllaume Wibowo en Niek Takens. Hun talenten vullen de onze aan.”

Over de Ashton Brothers 
Ashton Brothers is een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. Met maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. 

"Ashton Brothers zijn in absolute topvorm"
Volkskrant
"Magistrale beheersing, idiotie, verbazing en verbroedering zorgen voor span-ning en sensatie in het theater."
Scenes Magazine
"De zwaartekracht verdwijnt volledig uit de zaal in één van de meest indrukwek-kende nummers die de Ashtons ooit hebben gemaakt."
AD

Onze aanbevelingen voor jou

OXYGEN

OXYGEN

DELUSION 2.0

vr 4 april om 20:15
Lees meer
Percossa

Percossa

Bommetje! (try-out)

do 1 mei om 20:15
Lees meer

Kies een taal