Aron Elstak

Cabaret

Aron Elstak

Sidekick

Aron Elstak geeft met innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties een stem aan de sidekicks. Maar welke sidekick staat hém bij als het hem niet in z’n eentje lukt?

3 voor € 45
Wij bieden opkomend talent graag een podium. Daarom hebben wij voor jou een speciale combideal. Bezoek Wouter Monden, Aron Elstak en Selma Visscher voor slechts € 45. Grijp je kans, de actie is geldig zolang de voorraad strekt. 

Bestel hier de combideal

vr 29 november
20:30 De LizZ

Prijs: € 20,00

Bestel nu

Over de voorstelling

De domste figuren schreeuwen het hardst. Vol zelfvertrouwen spugen zij hun gif de wereld in. En de mensen met nuance zijn vaak zo genuanceerd dat ze zich niet uitspreken, wachtend tot iemand ze de beurt geeft. Maar die beurt gaat nooit komen - het moment zal je zelf moeten grijpen. Hoe lang wil je je eigen sidekick blijven? Of pak je de hoofdrol in je eigen leven? 

In Sidekick geeft Aron een stem aan de wingman, de plus-1, de pijnboompit naast de carpaccio, de cockblocker. Maar welke sidekick staat hém bij als het hem niet in z’n eentje lukt? In een brandende wereld relativeert hij de grote dingen klein en de kleine dingen groot.  

Over Aron Elstak
De afgelopen jaren schreef Aron meer dan 70 scènes en liedjes voor Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij is de vaste zanger van het Spijkerlied, waarmee hij iedere uitzending actueel en muzikaal afsluit. Zijn teksten zijn actueel, vanuit een originele en grappige invalshoek. 

Onze aanbevelingen voor jou

Selma Visscher

Selma Visscher

Ik kijk liever

do 24 april om 20:30
Lees meer
Wouter Monden

Wouter Monden

Stormbrein

do 10 oktober om 20:30
Lees meer
Joey & Dave

Joey & Dave

Stille oorlog

vr 11 april om 20:30
Lees meer

Kies een taal