Arjan Kleton

Cabaret

Arjan Kleton

Sluitingstijd

We leven in Nederland op de klok. Gelukkig vergeten we tijdens een avondje uit wel allemaal de tijd. Hoe verder de avond vordert, hoe minder de klok een rol speelt. Als barkeeper maakte Arjan Kleton dit regelmatig mee, vooral tegen Sluitingstijd. Na het laatste rondje is niets meer wat het lijkt.

vr 29 maart
20:30 De LizZ

Prijs: € 18,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

In Sluitingstijd neemt Arjan je mee naar de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar die nog net na de laatste ronde, toch nog dat laatste biertje willen bestellen. Misschien is het dan toch tijd om naar huis te gaan? Volgens Arjan niet; er is namelijk altijd wel ergens een ‘after-party’!

In zijn tweede solo voorstelling laat Nederlands grappigste barman en cabaretier je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. 

Er valt vooral veel te lachen deze avond om Arjan’s typische humor met af en toe een rauw randje. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en een vooral veel grappen.  

Last but not least: na afloop van de voorstelling maakt Arjan Kleton cocktails voor het publiek in de bar van het theater. Dé ideale after-party.

Wat kan je verwachten?

Onze aanbevelingen voor jou

Ramon Chatrer

Ramon Chatrer

OPPERHOND

za 21 oktober om 20:30
Lees meer
Esther van der Voort

Esther van der Voort

Mama is boos

vr 15 december om 20:30
Lees meer
TRYO

TRYO

Trio cabaretiers try-outen

do 14 maart om 20:30
Lees meer