Een kist vol Sintliedjes (3+)
Geweest

Een kist vol Sintliedjes (3+)

Een kist vol Sintliedjes

Apennoten komt de leukste sinterklaasliedjes spelen en verhaaltjes vertellen! Maar o jee… Alle pepernoten en speculaasjes zijn verdwenen! 
Tijdens deze interactieve show mag iedereen lekker meezingen en dansen!

Meer over de voorstelling

Speciaal voor de sinterklaasperiode heeft Apennoten een vrolijke voorstelling vol met sinterklaasliedjes gemaakt! Er zijn liedjes die je misschien al kent, maar ook hele nieuwe Apennoten-Sintliedjes! Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met al het snoepgoed? Alle pepernoten en speculaasjes zijn verdwenen! 

We gaan samen muziek maken, want naast pepernoten zijn er natuurlijk ook muzieknoten! De kinderen mogen lekker meezingen en dansen. En wat zit er toch in die kist? 

In de show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. Deze nummers worden gezongen door Nienke, en begeleid op piano, gitaar en ukelele. De kinderen uit het publiek kunnen met élk liedje meedoen door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De liedjes kunnen van tevoren al op de site van KRO-NCRV of Schooltv beluisterd worden. 
De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes.. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. 

Apennoten bestaat uit Bas Fortgens, de bedenker van Apennoten, pianist Menno Wolthers en zangeres Nienke van den Berg.

Moet ik voor mijn kind een kaartje kopen?

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!