Annet

Toneel

Annet

Bas Keijzer en Rosa Mee

In Annet vertelt Bas Keijzer hoe hij als vrijwillige “buddy” werd gekoppeld aan een vrouw van achtentachtig. Een prachtig verhaal over het leven, het einde en alles wat daar tussenin. Met livemuziek van celliste en actrice Rosa Mee.

zo 29 september
15:00 De Justus

Prijs: € 25,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Ik wilde iets nobels doen en werd als vrijwilliger gekoppeld aan Annet. Het is een vriendschap van twee jaar geworden, waarbij ik steeds meer de wereld bekijk over haar schouders.”

Als vrijwillige “buddy” werd Bas gekoppeld aan een vrouw met dementie. De 88-jarige Annet heeft een bewogen leven achter zich. Annet had drie zonen, waarvan er al twee waren overleden. De wekelijkse wandelingetjes met Annet deden Bas beseffen dat het leven meer is dan alleen hard werken.

Van het ‘dagboek’ van de uitstapjes met Annet is voor NPO Radio1 een dertigdelige podcast gemaakt, die de basis vormt voor deze monoloog. Bas verbindt in zijn voorstelling drie verschillende generaties waarin alledaagse herkenbare thema’s voorbij komen. Zijn verhaal wordt muzikaal omlijst door Rosa Mee.

Onze aanbevelingen voor jou

Trompettist in Auschwitz

Trompettist in Auschwitz

Soy Kroon en Thomas Cammaert

do 24 april om 20:15
Lees meer
’t Hooge Nest

’t Hooge Nest

Solo Stories

wo 14 mei om 20:15
Lees meer
Ons Moeder

Ons Moeder

Evrim Akyigit en Sabine Beens

wo 7 mei om 20:15
Lees meer

Kies een taal