Anne Neuteboom
Anne Neuteboom
Anne Neuteboom
Anne Neuteboom
Anne Neuteboom

Anne Neuteboom

Effe niet met je mening

Waar deze voorstelling over gaat? Kunnen we niet zeggen. Maar volgens Anne Neuteboom wordt het een extreem genuanceerde avond. Tenminste…

do 16 maart
20:30 De LizZ

Prijs: € 19,00

Bestel nu

Meer over deze voorstelling

What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater. Maar Anne belooft: het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling… 

 

Neut studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het (back in the day) Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. 
Daarna maakte ze twee soloprogramma’s, Weg en Kijk haar gaan. Voor de laatste werd ze samen met Peter Pannekoek en Alex Ploeg genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’ – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Kijk haar gaan is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket.

"Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties … overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend"
NRC
"Frisse wind in het huidige cabaretlandschap" Vakjury VSCD
"Verrassende, onvermoeibare vakvrouw. Fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten" Theaterkrant (keuze van de criticus)

Onze aanbevelingen voor jou

Remy Evers

Remy Evers

Gewoon Remy

do 13 april om 20:30
Lees meer
Christel de Laat

Christel de Laat

Hoe dan?! (reprise)

vr 13 januari om 20:15
Lees meer