Poppodium presenteert: A-Fever
Poppodium presenteert: A-Fever

Poppodium presenteert: A-Fever

The Ultimate ABBA Tribute

STACONCERT -  Geniet van alle grote hits van ABBA, samen met de mooiste anekdotes. Een muzikale reis terug naar de tijd van ‘s werelds grootste popgroep! 

za 10 december
20:15 De Justus

Prijs: € 26,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Dat bewijst dat de nalatenschap van ABBA nog steeds springlevend is. In deze muzikale voorstelling komen grote hits als Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo voorbij, gecombineerd met de mooiste anekdotes uit de geschiedenis van ABBA. A-Fever geeft je de kans om de sfeer en energie van een liveconcert van de vier wereldberoemde Zweden mee te maken.

In een ruim 120 minuten durende show, gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, wordt je meegenomen op reis naar de jaren zeventig. Maak het succes en de prijs van roem van dichtbij mee. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. A-Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek.

The Music, The Memories, The Magic. Beleef het verhaal opnieuw met A-Fever - The Ultimate ABBA Tribute

Onze aanbevelingen voor jou

Dana Winner

Dana Winner

Miss You Most

za 13 mei om 20:15
Lees meer