35ste editie Popelucht
35ste editie Popelucht
35ste editie Popelucht
35ste editie Popelucht
Geweest

35ste editie Popelucht

Oderkerkpark Etten-Leur

Let op! Geannuleerd 
03-08-2021 - In overleg met de organisatie en artiest(en) is besloten Popelucht 2021 i.v.m. de geldende covid-19 maatregelen te annuleren. Bezoekers die kaarten hebben worden per mail op de hoogte gesteld.

Popelucht is hét gratis openluchtfestival dat jaarlijks plaatsvindt in het laatste weekend van augustus in het Oderkerkpark. Dit jaar vindt de 35ste editie plaats op zaterdag 28 en zondag 29 augustus.

Vanwege de coronabeperkingen is het noodzakelijk om met entreetickets te werken. De kaartprijs bedraagt € 2,50 maar na de toegangscontrole én de coronacheck ontvang je een consumptiemunt die je kunt inleveren bij de bar.

Meer over het festival

De insane line-up van het festival is bekend en het belooft een enorm goed feestje te worden.

Op zaterdag onder meer van Etten-Leurse bodem De Kinkels en een ijzersterke Guns n' Roses tribute door Slash n' Roses als afsluiter. Op zondag een smashing programma met o.a. Milwaukee Wildmen, Lowland Chiefs, Terradown en Blue Vultures. Popelucht 2021 wordt zondagavond spectaculair afgesloten door Red Hot Chilinators. Ga voor de volledige line-up naar www.popelucht.nl

Popelucht is een gratis festival maar vanwege de coronabeperkingen is het noodzakelijk om met entreetickets te werken. De kaartprijs bedraagt € 2,50 maar na de toegangscontrole én de coronacheck ontvang je een consumptiemunt die je kunt inleveren bij de bar.

Let op: er kan op het festivalterrein enkel met PIN betaald worden!

Doneren?
Draag je Popelucht een warm hart toe en wil je dat het festival volgend jaar gratis is!
Doneren kan via deze donatielink: https://Bit.Ly/2Z6wAYy of scan de QR-code. Dankjewel!

Extra informatie coronamaatregelen
Onder bepaalde voorwaarden vanuit het RIVM kun je vrij bewegen, dansen en moshen op Popelucht. Als bezoeker van 13 jaar en ouder moet je dan wel aan een van de volgende voorwaarden voldoen:
1. Je bent volledig gevaccineerd
2. Je hebt bewijs van herstel van Covid-19 doordat je in het afgelopen half jaar positief getest bent & één vaccinatie hebt gehad
3. Je hebt je laten testen bij een door de overheid aangewezen testlocatie. Deze test doe je binnen 40 uur voorafgaand aan Popelucht en vraag je aan via www.testenvoortoegang.org

Toegang Popelucht
Zorg ervoor dat je de volgende items op zak hebt als je naar Popelucht komt:
- QR-code in je CoronaCheck-app (bezoekers van 13 jaar en ouder)
- Je e-ticket (op je telefoon of geprint)
- Geldig legitimatiebewijs
- Je pinpas want de muntverkoop is volledig cashless