Geweest

3 Musketiers

Theatergroep Josjes

Let op! Geannuleerd
12-03-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 31 maart a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden op korte termijn geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

3 Musketiers vertelt het verhaal van de jonge, idealistische d’Artagnan.

Meer over de voorstelling

In het katholieke Frankrijk van 1626 verlaat hij het ouderlijk huis en vertrekt naar Parijs met als droom musketier te worden in het elitekorps van koning Lodewijk XIII en koningin Anna. Onderweg verenigt hij zich met de drie musketiers, Athos, Porthos en Aramis. Onder het credo “één voor allen, allen voor één” trekken ze gezamenlijk ten strijde tegen de corrupte kardinaal Richelieu en zijn handlangster, Milady de Winter. 

d’Artagnan zet alles op alles om zijn idealen te verdedigen en Constance, de liefde van zijn leven, te beschermen. Een mooie en ontroerende musical van Theatergroep Josjes, naar het beroemde boek van Alexandre Dumas.