Geweest

3 Musketiers

Theatergroep Josjes

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

3 Musketiers vertelt het verhaal van de jonge, idealistische d’Artagnan. Theatergroep Josjes brengt deze mooie en ontroerende musical naar het beroemde boek van Alexandre Dumas.

Meer over de voorstelling

In het katholieke Frankrijk van 1626 verlaat hij het ouderlijk huis en vertrekt naar Parijs met als droom musketier te worden in het elitekorps van koning Lodewijk XIII en koningin Anna. Onderweg verenigt hij zich met de drie musketiers, Athos, Porthos en Aramis. Onder het credo “één voor allen, allen voor één” trekken ze gezamenlijk ten strijde tegen de corrupte kardinaal Richelieu en zijn handlangster, Milady de Winter. 

d’Artagnan zet alles op alles om zijn idealen te verdedigen en Constance, de liefde van zijn leven, te beschermen. Een mooie en ontroerende musical van Theatergroep Josjes, naar het beroemde boek van Alexandre Dumas.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.