100% Coco de Musical (9+)
Geweest

Familie

100% Coco de Musical (9+)

Let op! Geannuleerd

24-03-2021 - Vanwege de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest(en) helaas besloten om deze voorstelling te annuleren. Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

Goed nieuws voor alle style tigers! 100% Coco, de populaire boekenreeks van Niki Smit, komt naar Nieuwe Nobelaer met een eigen musical! Met Claudia Kanne uit SpangaS als de 13-jarige Coco die gek is op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden.

Meer over de voorstelling

100% Coco komt naar het theater! Coco droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden maar met haar gewaagde kledingcombinaties wordt ze uitgemaakt voor Coco de Clown. Daarom laat ze haar vintagejurkjes, panterlaarzen en streepjessokken in de kast hangen en gaat ze als grijze muis door het leven. Anoniem start ze een modevlog als de Style Tiger. De vlogs worden een hit, zou ze dan toch een stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

De musical is gebaseerd op de succesvolle meidenboeken 100% Coco van schrijfster Niki Smit. Ook zijn er over Coco al twee bioscoopfilms gemaakt: 100% Coco en 100% Coco New York; dus hoog tijd voor een theaterversie!

Van de makers van Brugklas de Musical, vorig seizoen nog te zien bij Nieuwe Nobelaer. Volg 100% Coco de Musical ook op Instagram!

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Kies een taal