13 juni 2023

Secure smart tickets

Voor de kaartverkoop van sommige voorstellingen maken we - op verzoek van de artiest - gebruik van secure smart tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit zijn extra veilige e-tickets die niet overdraagbaar zijn en dus ongewenste doorverkoop tegengaan. Met secure smart tickets kunnen we voorkomen dat kaarten worden doorverkocht. Deze tickets ontvang je niet per e-mail, maar zijn alleen te vinden in de Ticketmatic App op je smartphone. In deze app worden jouw jouw veilige e-tickets ruim een uur voor aanvang van de voorstelling pas actief met een dynamische barcode die iedere 30 seconden wijzigt. Printen van deze tickets is dus zinloos.

Installeer eerst de Ticketmatic App in de AppStore voor Apple of de Playstore voor Android. 

Hoe werkt het?
1. Koop kaarten via de website van De Nobelaer.
2. Vul jouw emailadres in (identiek aan jouw account in de app. Heb je de app nog niet gedownload dan dien je dat eerst te doen voordat je verder kunt gaan in de het boekingsproces. 
3. Bevestig en kies de betaalmethode om jouw betaling te voldoen.
4. Je ontvangt een e-mail bevestiging. Let op, dit zijn niet je tickets.
5. Open de Ticketmatic App en log in met hetzelfde e-mailadres waarmee je de tickets hebt gekocht. LET OP: het kan tot 48 uur duren voordat jouuw tickets in de app verschijnen. 
6. In de Ticketmatic App vind je alle gekochte e-tickets.
7. De scanbare toegangscodes op deze e-tickets worden zichtbaar vanaf ruim een uur voor aanvang van de voorstelling. Let op: de barcode verandert elke 30 seconden.
8. Laat je e-tickets op je telefoon scannen bij je bezoek aan de voorstelling. Let op! Kom met je hele gezelschap tegelijkertijd naar binnen.

Kies een taal