Evenwicht Sportgala 2024
Evenwicht Sportgala 2024
Evenwicht Sportgala 2024
Geweest

Evenement

Evenwicht Sportgala 2024

Let op! De zaal gaat 20:00 uur open. Toegang is gratis en op volloop! 

Een jaarlijks terugkerend evenement met de verkiezing van sportman, sportvrouw, sporter met een beperking en sportploeg van het afgelopen jaar uit de regio Etten-Leur. Tijdens het Evenwicht Sportgala wordt de Floor Sprenkels publieksprijs uitgereikt. 

Meer over het evenement

Ieder jaar huldigt het Evenwicht Sportgala nationale en internationale sporters uit de gemeente Etten-Leur. Topsporters en talenten die er werkelijk in zijn geslaagd boven zichzelf uit te stijgen. Geheel in de stijl van een groots gala worden op zaterdag 27 januari 2024 aan Etten-Leur gebonden sporters, teams of organisaties genomineerd die excelleren en daarmee inspireren. In elke categorie wordt tijdens het jaarlijkse sportgala een prijs uitgereikt. 

Het Evenwicht Sportgala vindt in 2024 voor de 40e keer plaats en is dus een jubileumeditie. De prijzen worden uitgereikt door o.a. de bekende langebaan schaatser Gianni Romme en andere prominenten uit de regio, zoals burgemeester Marina Starmans. Het belooft weer een avondvullend spectaculair programma te worden met optredens uit binnen- en buitenland. Een avond voor iedereen. Sporters, maar ook hun familie, vrienden & sportgenoten zijn van harte welkom op het Evenwicht Sportgala.

Kies een taal